Glazen wand industriële look

Als u een glazen scheidingswand met industriële look wenst dan kunt u een keuze maken uit een steel look wand of een stalen wand met vakverdeling.

Stalen wand met vakverdeling op maat gemaakt

Overveld Glas maakt stalen scheidingswanden geheel op maat. Zo kunt u zelf het ontwerp en de vlakverdeling aangeven. Het staal wordt matzwart gepoedercoat geleverd. Voor het glas kunt u kiezen uit helder of mat 6mm veiligheidsglas. Het glas kan worden geplaatst met stopverf maar houdt u van een strakke afwerking dan kunnen wij het glas voor u monteren met zwarte glaslatten.

Uitbreiding met (schuif)deuren

De stalen wanden kunnen worden voorzien van één of meerdere deuren: stalen pendeldeuren of stalen schuifdeuren.

Steel look wand op maat gemaakt

Volglazen wanden worden vervaardigd van 8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas. Voor een industriële look wordt het glas omkaderd met een zwart aluminium frame. De glaspanelen worden strak tegen elkaar geplaatst zonder profielen. U kunt een keuze maken uit blank glas, satijn/mat glas of gekleurd (brons of grijs) glas. Door middel van aluminium profielen is het ook mogelijk een vlakverdeling in het glas te maken. De profielen (verkrijgbaar in verschillende breedtes) worden standaard in het zwart geleverd maar kunnen in iedere RAL- kleur worden gemaakt.

Uitbreiding met (schuif)deuren

Alle glazen wanden kunnen worden voorzien van één of meerdere deuren: glazen pendeldeuren of (automatische) glazen schuifdeuren.

Beslag

Het beslag is leverbaar in een zwart matte uitvoering. In onze showroom kunnen wij u voorbeelden laten zien. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar www.market.nl of www.lanti.nl

Inmeten & monteren

We kunnen voor u alle denkbare toepassingen creëren. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige inmeting en montage. De levertijd bedraagt na inmeting ongeveer twee tot drie weken.

Inspiratie nodig?

Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER