Links

Overveld glas werkt samen met gerenommeerde bedrijven op het gebied van glas, glastoepassingen en glasbeslag. Op onderstaande sites kunt u zelf niet bestellen. Overveld Glas regelt het graag voor u.

www.weinor.nl
Een glazen uitbreiding van uw woning? Weinor is onze partner op het gebied van terrasoverkappingen, balkonserres en glazen schuif- en vouwwanden.

www.market.nl
Market is al meer dan 20 jaar toonaangevend in bouwbeslag en hang- en sluitwerk voor de glas- en aluminium ramen- en deurenindustrie. In het scala van productvarianten vindt u altijd een oplossing die voldoet aan uw eisen, wensen en voorschriften of een verrassende toepassing die u op nieuwe ideeën brengt. 

www.dorma.nl
Dorma is de referentie op het vlak van ontwikkeling, constructie en productie van beslag voor glastoepassingen in de architectuur en binnenhuisinrichting. 

www.bengglas.nl
BENGglas: het beste isolatieglas ter wereld: U=0,40. BENGglas is gehard vacuümglas en wordt ook wel het glas van de toekomst genoemd. 

www.glasbeslaginfo.nl
Dit is één van onze leveranciers van beslag voor glastoepassingen. 

www.q-railing.com
Bij Q-railing kiest u uit het ruimste assortiment hoogwaardige railingproducten, zoals handrailingen, balusters, leuninghouders en glasklemmen voor balustrades.

www.yourglass.com
Yourglass.com is onderdeel van de site www.agc-flatglass.eu. Op YourGlass vindt u alles over architecturaal en decoratief glas. Overveld Glas levert alleen hoogwaardige beglazing van o.a. glasproducent AGC Flat Glass Europe.

www.saint-gobain-glass.com
Saint-Gobain Glass voert een zeer uitgebreid assortiment glasproducten en garandeert zijn klanten een hoogwaardige kwaliteit. Saint Gobain Glass is één van de toonaangevende glasproducenten waar Overveld Glas mee samenwerkt. Voor zowel de particulier als de professional geeft deze site een volledig overzicht over toepassingen, functies en producten van glas.