Overveld Glas Breda

Maatwerk in glas voor interieur & exterieur

Ruim 80 jaar ervaring in de glasbranche maakt dat Overveld Glas de specialist is in Breda en omstreken voor al uw glastoepassingen voor zowel interieur als exterieur. Wij richten ons op het bewerken, leveren en plaatsen van glas voor zowel de particuliere als de professionele markt.

Of het nu gaat om glasschade, het plaatsen van isolatieglas in renovatie of nieuwbouw, het leveren van beloopbaar glas voor vloeren of trappen of de montage van een hardglazen inloopdouche; een team van specialisten staat voor u klaar met deskundig advies. 

Deskundig advies

Glas is er in vele soorten, uitvoeringen en met verschillende eigenschappen. De toepassingen zijn oneindig. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven over de toepassingen en functies van glas, toegespitst op uw wensen, staat ons team klaar met deskundig advies. Onze medewerkers zijn GBO gecertificeerd zodat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op glasgebied, de normen en (veiligheids)eisen van deze tijd.

Van glasbewerking tot montage: alles onder één dak

Overveld Glas beschikt over een werkplaats en slijperij zodat veel bewerkingen in eigen huis kunnen worden uitgevoerd. Hierbij valt te denken aan: glas snijden, boren, slijpen en polijsten. Veel glassoorten hebben wij op voorraad staan zodat wij kunnen werken met korte levertijden.

Voor alle glastoepassingen binnen en buiten hebben wij een team van ervaren glaszetters die ervoor zorgt dat al uw glas vakkundig wordt ingemeten en gemonteerd. Het bedrijf heeft een eigen kraan ter beschikking zodat het plaatsen van glas op grotere hoogte of het plaatsen van bijvoorbeeld een zware winkelpui geen enkel probleem is.

Showroom

Laat u inspireren en voorlichten in onze showroom in Breda. Overveld Glas, centraal gelegen in het centrum van Breda, is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. De showroom is geopend op maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 17.30 uur, op vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en alleen op afspraak op woensdagavond van 17.30 uur tot 20.00 uur. Indien u een afspraak wilt maken, kunt u contact met ons opnemen.