Stalen deuren industriële look

Stoer staal met glas

Door het toepassen van stoer staal met glas krijgt uw interieur een authentiek karakter. Deze industriële lijn is toepasbaar voor binnen en buiten en creëert een levendige sfeer voor zowel een nieuwbouwhuis als een bestaande jaren-30 woning.

Stalen deuren op maat gemaakt

Overveld Glas maakt stalen (schuif)deuren, en-suite deuren maar ook stalen scheidingswanden geheel op maat. Zo kunt u zelf het ontwerp en de vlakverdeling aangeven. Het staal wordt matzwart gepoedercoat geleverd.

Glassoort

Meer of juist minder doorzicht? Voor het glas kunt u kiezen uit helder of mat 6mm veiligheidsglas. Het glas kan worden geplaatst met stopverf maar houdt u van een strakke afwerking dan kunnen wij het glas voor u monteren met zwarte glaslatten.

Montage

De stalen deuren kunnen eenvoudig worden gemonteerd met behulp van een hydraulische boven- en onderschoen, een vloerveer of scharnieren. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is. De levertijd bedraagt na het inmeten twee tot drie weken. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige plaatsing.

 

Beslag

Ook het beslag (deurgrepen, scharnieren etc.) wordt geleverd in een matzwarte uitvoering. In onze showroom kunnen wij u voorbeelden laten zien. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar www.market.nl of www.lanti.nl

Inspiratie nodig?

In onze showroom staat een zwart stalen dubbele taatsdeur voor u opgesteld zodat u het product live kunt ervaren. Voor inspiratie kijkt u op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER