Geluidswerend glas

Geluidswerend glas op maat gemaakt

In onze drukke wereld worden geluidscomfort en rust steeds belangrijker. Door het kiezen van de juiste beglazing vergroot u het akoestisch comfort in uw woning, bedrijfspand of winkel. Overveld Glas biedt een gamma geluidswerend glas op maat gemaakt waarmee lawaai wordt  buiten gehouden zonder de natuurlijke lichtinval te beperken.

Geluidswerend isolatieglas

In geluidswerend dubbelglas worden meerdere basisprincipes van akoestische isolatie gecombineerd: dikker glas, een samenstelling van glasbladen met ongelijke dikte, een grotere spouwbreedte en opvulling van de spouw met lucht of gas. Tevens kan worden gekozen voor een combinatie met (akoestische) gelaagd glas waarbij een PVB-folie zorgt voor een nog betere geluidsdemping. Geluidswerend dubbelglas isoleert niet alleen geluid maar ook warmte zodat energie wordt bespaart.

Geluidswerend isolatieglas kan ook worden gecombineerd met verschillende andere functies van dubbel glas zoals zonwering, veiligheid, thermische isolatie en zelfreinigende werking.

Geluidswerend isolatieglas met ventilatierooster

Naast geluidsisolatie in uw woon- of werk omgeving is ventilatie ook belangrijk. Voor geluidswerende beglazing adviseren wij u de Ducoglasmax te nemen. 

Geluidswerend enkelglas – voor exterieur & interieur

Om een akoestische verbetering te realiseren kan ook enkelglas worden toegepast. Er wordt dan gekozen voor dikker enkel glas dat gelamineerd wordt met een (akoestische) PVB-folie. Deze geluidswerende oplossing wordt ook vaak gebruikt als scheidingswand in bijvoorbeeld een kantoorruimte of vergaderzaal.

Geluidswerend glas op maat bestellen of laten plaatsen?

Particulieren en bedrijven kunnen bij Overveld Glas snel en gemakkelijk geluidswerend glas op maat bestellen. Ook kunt u geluidswerend glas door Overveld Glas laten inmeten & plaatsen.

Meer advies nodig? Bel ons of breng een bezoek aan onze showroom in Breda. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER