Ventilatieroosters

Vergeet u niet te ventileren? Duco's ventilatiesystemen garanderen op een "natuurlijke" manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Bovendien zijn ventilatieroosters inbraakveilig, vrij van regeninslag, insectenwerend en eenvoudig schoon te maken.

Duco heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke luchttoevoerroosters die geschikt zijn voor plaatsing rechtstreeks op het glas, op een tussenregel (kalfplaatsing) of op het kozijn.
 

Zelfregulerend (ZR)

Een modern rooster is zelfregelend (aangeduid met 'ZR') wat zorgt voor meer comfort en energiebesparing. Een zelfregelend rooster heeft een klep die bij toenemende wind zorgt voor een gelijkblijvend ventilatievolume.

Aluminium of kleur – koord of stang bediening

Ventilatieroosters zijn leverbaar in een aluminium uitvoering (F1) of in verschillende RAL kleuren. Naast de standaard RAL 9001 (crèmewit) en RAL 9010 (zuiverwit) zijn ook andere kleuren leverbaar. Roosters kunnen worden geleverd met een koord- of stangbediening.

Overveld Glas levert het complete gamma van Duco ventilatie. Ook voor geluiddempende ventilatie of brandwerende ventilatie bieden wij een oplossing.
 

Klik op het rooster voor glasaftrek en technische informatie:

Ducoline 10/17/23 ZR
Een zelfregelend klepventilatierooster dat elke ruimte van optimale ventilatie voorziet. De keuze van de hendel bepaald de ventilatiecapaciteit.

Ducoton 10 ZR
Een zelfregelend ‘Ton’ ventilatierooster met een ‘Soft-Line’ design buitenprofiel.

Ducoflat 12 ZR
Een zelfregelend ventilatierooster dat speciaal ontwikkeld is voor toepassing in schuivende en vaste delen van een schuifpui of schuifdeur.

Ducoklep 15 ZR
Een zelfregelend ventilatierooster met een vlak binnenrooster waardoor het bijzonder geschikt is in het vaste deel van een schuifraam.

GlasMax ZR
Een geluiddempend ventilatierooster dat uitermate geschikt is voor situaties waar sprake is van lichte geluidsbelasting.

Ducoton 18
Een ‘ton’ ventilatierooster met een soft-line design buitenprofiel. De hoogte van het rooster maakt het bijzonder geschikt voor renovatieprojecten waarbij grotere openingen gevuld moeten worden.

Ducosmart 60
Een compact ventilatierooster. Met een glasaftrek van slechts 60 mm zorgt het rooster niettemin voor een aanzienlijke luchtdoorlaat.

Ducofit 50 ZR
Een zelfregelend ventilatierooster dat specifiek ontwikkeld is voor ‘onzichtbare’ kalfsplaatsing.

Ducotop 50 ZR
Een zelfregelend ventilatierooster dat eenvoudig achter het spouwblad kan worden aangebracht zodat het van buitenaf niet zichtbaar is.

GlasVent ZR AK(+)
Het GlasVent rooster kan worden toegepast worden bij glasdiktes van 8 tot 12 mm en sluit naadloos aan voor BENG vacuümglas.
 

Roosters op maat bestellen of laten plaatsen? 

Particulieren en bedrijven kunnen bij Overveld Glas snel en gemakkelijk Duco ventilatieroosters op maat bestellen. Ook kunt u ventilatieroosters door Overveld Glas laten inmeten & plaatsen.

Meer advies nodig? In onze showroom staan voorbeelden van bijna alle type roosters. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER