Glazen schuif- of vouwwanden

Met behulp van glazen schuif- of vouwwanden kunnen ruimtes vrijwel volledig worden geopend en naar wens geheel of gedeeltelijk worden gesloten.

Glazen schuif- en vouwwanden op maat gemaakt

Glazen schuif- en vouwwanden zijn er in vele uitvoeringen. De glazen wanden onderscheiden zich van elkaar door of geschakeld te vouwen of te schuiven. Alle schuif- en vouwsystemen beschikken over een soepele geleiding zodat deze eenvoudig en geluidloos geopend kunnen worden. Zowel voor een thuis situatie als het creëren van een afgesloten werkplek of spreek- en vergaderruimte in een kantooromgeving heeft Overveld Glas een oplossing.

Glaskeuze

Glazen schuif- of vouwwanden  worden vervaardigd van 8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas. U kunt een keuze maken uit blank glas, satijn/mat glas of designglas. Ook is het mogelijk banen te laten zandstralen in de glazen wanden zodat u meer privacy creëert. Liever een gekleurde wand? Wij leveren al uw glazen schuif- en vouwwanden geheel naar wens!  

Beslag

Het beslag is leverbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. Vaak wordt gekozen voor het beslag in glans chroom, mat chroom, rvs of zwart. In onze showroom kunnen wij u voorbeelden laten zien. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar www.market.nl of www.lanti.nl

Inmeten & monteren

We kunnen voor u alle denkbare toepassingen creëren. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige inmeting en montage. De levertijd bedraagt na inmeting ongeveer twee tot drie weken.

Inspiratie nodig?

Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER