Gebogen glaswanden

Gebogen glas kent vele toepassingen voor interieur en exterieur: douchewanden,  balustrades, balies, puien, draaideuren, een scheidingswand van gebogen glas….

Gebogen glas op maat gemaakt

Afhankelijk van de toepassing leveren wij gebogen glas in verschillende diktes zowel enkel gelaagd, gehard of gekleurd met een pvb folie als isolerend. Gebogen glas laat zich ook verwerken als gezeefdrukt of gezandstraald glas.

Buigingsoven

Gebogen glas wordt verkregen door het in een buigingsoven een vlakke glasplaat geleidelijk te verhitten tot juist boven de verwerkingstemperatuur, waarna het onder de invloed van de zwaartekracht in een holle of bolle vorm de gewenste buiging aanneemt. Vervolgens wordt het glas op een gecontroleerde wijze afgekoeld, waardoor een spanningsvrij eindproduct ontstaat.

Inmeten & monteren

We kunnen voor u alle denkbare toepassingen creëren. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige inmeting en montage. De levertijd bedraagt na inmeting ongeveer twee tot drie weken.

Inspiratie nodig?

Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER