Glazen aanrechtblad

Stijlvol & strak

Een aanrechtblad van glas geeft uw keuken een stijlvolle uitstraling. Glazen werkbladen worden op maat gemaakt in een kleurstelling die past bij uw keuken! Glazen keukenbladen blinken ook uit in praktisch gemak: het is hard, kras-, slijt- en stootvast, is volledig poriënvrij en daardoor erg hygiënisch en het is gemakkelijk schoon te maken. Ook wordt een glazen keukenblad vaak gecombineerd met een glazen keukenachterwand zodat uw keuken een mooi strak geheel vormt.

Glassoort & kleuren

Een werkblad van glas wordt gemaakt van gehard glas (veiligheidsglas). Dit glas is vijf tot zes keer sterker dan gewoon glas en is duurzaam en hittebestendig. Er kan een keuze gemaakt worden uit verschillende diktes en kleuren. Bijna alle RAL kleuren zijn mogelijk in een glanzende of matte uitvoering. Zo kiest u altijd een glazen aanrechtblad in de stijl die bij u past.

Bewerkingen

De randen van het glas worden standaard geslepen zodat dit optimaal is afgewerkt. Ook kunnen er uitsparingen voor een kraan, spoelbak en kookplaat worden gemaakt.

Inmeten & monteren

De levertijd bedraagt na het inmeten 2 tot 3 weken. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige montage.

Inspiratie nodig?

In onze showroom staat een glazen aanrechtblad en een keukenwand van glas opgesteld.  Ervaar het verschil tussen glanzend en mat glas en laat u inspireren door de vele kleurmogelijkheden.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER