Glazen balustrades

Strakke vormen

Een glazen balustrade is tijdloos en past in ieder interieur. Bent u op zoek naar een glazen vide, een glazen trapleuning of een borstwering van glas? Overveld Glas maakt alle glazen scheidingswanden geheel op maat voor zowel interieur als exterieur. Met volglazen balustrades krijgen galerijen, trappen en vides een strakke transparante uitstraling en is het uitzicht onbelemmerd.

Glaskeuze: helder, mat of gekleurd

Overveld Glas stelt altijd de hoogste eisen aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Glazen balustrades worden vervaardigd van gelaagd glas eventueel gecombineerd met gehard glas waarbij dikte en uitvoering per project worden bekeken. De glazen wanden zijn uit te voeren in helder of mat glas, in gekleurde folies of in zeefdrukmotieven.

Glazen balustrades op maat gemaakt

De glazen balustrades worden door Overveld Glas op maat gemaakt. We kunnen voor u alle denkbare toepassingen creëren.

Beslag

Glazen balustrades kunnen worden gemonteerd met balusters, adapters of in klemprofielen. Het beslag is leverbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. Vaak wordt gekozen voor het beslag in glans chroom, mat chroom, rvs of zwart. In onze showroom kunnen wij u voorbeelden laten zien. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar www.q-railing.nl, www.market.nl of www.lanti.nl

Inmeten & monteren of alleen leveren?

Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige inmeting en montage. De levertijd bedraagt na inmeting ongeveer twee tot drie weken. U kunt glazen balustrades ook bij ons bestellen en zelf plaatsen

Inspiratie nodig?

Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER