Glas in lood

Glas in lood geeft een bijzondere sfeer aan uw woon- of werkomgeving. Glas in lood wordt vaak toegepast in een monumentaal pand, oude herenhuizen, kerken en jaren 30-huizen. Maar ook in nieuwbouwhuizen waar een authentieke uitstraling gewenst is wordt glas in lood gebruikt. Denk hierbij aan glas in lood ramen, glas in lood deuren, glas in lood en-suite deuren en  glas in lood erkerramen.

Restauratie & nieuw glas in lood

Bij Overveld Glas kunt u terecht voor reparatie van uw glas in lood ramen. Echter aan de hand van een ontwerp kunnen wij ook nieuw glas en lood vervaardigen. Er is een grote keuze uit glassoorten, patronen en kleurencombinaties.

Glas in lood in isolatieglas

Om duurzaamheid en comfort te verenigen met de sfeer en warmte van glas in lood leveren wij ook glas in lood in dubbelglas. Ook reeds bestaand glas in lood kan in dubbelglas geplaatst worden. Een andere manier van isolatie is het gebruik van voorzetramen.

Glas in lood laten maken, nieuw glas in lood bestellen of laten plaatsen?

Particulieren en bedrijven kunnen bij Overveld Glas snel en gemakkelijk glas in lood laten restaureren of nieuw glas in lood bestellen. Neem uw idee mee naar onze showroom of mail ons uw ontwerp of schets.

Een keuze maken aan de hand van glas in lood voorbeelden? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Breda. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER