Beloopbaar glas

Een blikvanger

Een vloer van glas, een trap met glazen treden, een glasplaat in uw dakterras of als een verbindingsbrug tussen twee gebouwen? Beloopbaar glas is altijd een blikvanger. Beloopbaar glas wordt vaak toegepast om meer licht in een ruimte te creëren of om bijzondere elementen toe te voegen aan een woning, kantoor of winkel.

Veiligheid

Bij beloopbaar glas staat veiligheid voorop. Beloopbaar glas bestaat daarom ook uit minstens drie lagen glas die zijn gelamineerd met een PVB-folie of giethars. Dit gelaagde glas wordt soms ook nog gecombineerd met één of meerdere geharde panelen. Hierdoor wordt het glas vele malen sterker dan normaal glas en is het sterk genoeg om op te staan en te lopen. Een bewerking met een anti-slipcoating zorgt ervoor dat het glas stroever wordt waardoor de kans op uitglijden wordt verkleind. 

Beloopbaar glas op maat gemaakt

Voordat beloopbaar glas kan worden gemaakt zal er door Overveld Glas eerst een sterkte berekening voor de specifieke situatie worden gemaakt. In samenwerking met hout- en staalbewerkingsbedrijven kunnen wij ook voor u een passende constructie verzorgen.

Inmeten en monteren

De levertijd bedraagt na het inmeten 2 tot 3 weken. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige montage.

Inspiratie nodig?

Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER