Voorzetramen

Voorzetramen bieden de oplossing als het plaatsen van dubbele beglazing niet mogelijk is en u toch een betere isolatie wenst voor uw woon- of werkomgeving. Ook wanneer er sprake is van omhoogschuivende ruiten, ruiten in een monumentaal of historisch pand waarbij het aanzicht niet mag worden veranderd of in het geval van glas-in-lood ramen zijn voorzetramen een goed alternatief. Bij voorzetramen zijn namelijk geen aanpassingen nodig aan uw kozijn of raam.

Op maat gemaakt in verschillende modellen en RAL-kleuren

Voorzetramen worden in verschillende modellen (bijv. rond, ovaal, toog, vierkant) op maat gemaakt en kunnen zowel aan de binnen- of aan de buitenzijde van het kozijn worden bevestigd. Overveld Glas levert de voorzetramen met een aluminium- of kunststofprofiel die zowel in standaard als verschillende RAL-kleuren verkrijgbaar zijn. Het glas is in verschillende diktes leverbaar.

Isolerende en geluidswerende werking

Door voor een extra raam te kiezen voor een bestaand raam geldt dat er tot 50 procent minder warmteverlies optreedt. Echter door middel van een rubberen afdichting wordt naast warmte ook het geluid geïsoleerd met een voorzetraam.

Montage & bevestiging voorzetramen

Voorzetramen zijn gemakkelijk te monteren en onderhoudsvrij. De bevestiging kan plaatsvinden door middel van knevels, schroeven, scharnieren of raamboompjes.

Voorzetramen bestellen of laten plaatsen?

Particulieren en bedrijven kunnen bij Overveld Glas snel en gemakkelijk voorzetramen op maat bestellen. Ook kunt u voorzetramen door Overveld Glas laten inmeten & plaatsen.

Een keuze maken aan de hand van een voorbeeld?  Breng dan een bezoek aan onze showroom in Breda. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. 

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER