Serres & terrasoverkappingen

Een glazen serre, een glazen (schuif)wand voor uw veranda of een terrasoverkapping van glas? Uw leefcomfort buiten vergroten? Overveld glas biedt talloze oplossingen.

Een glazen serre

Met een serre van glas creëert u een tuinkamer. Er ontstaat een heerlijk lichte ruimte waar u optimaal geniet van de warmte van de zon en de sfeer van uw tuin. Ook op dagen met slecht weer heeft u in een serre het gevoel toch buiten te zijn. De serre kan worden voorzien van vaste en flexibele glazen panelen.

Glazen schuif- of vouwwanden voor serre of veranda

De glazen schuif- of vouwwand biedt een kozijnloze constructie waardoor u steeds geniet van een onbelemmerd uitzicht. De volglazen elementen laten zich heel gemakkelijk en zonder veel kracht verplaatsen.  Ook kunnen de wanden worden voorzien van een scharnierslot. De glazen schuif-of vouwwanden kunnen worden geplaatst in een nieuwe of reeds bestaande serre of veranda.

Een serre dak of terrasoverkapping

Omdat dakbeglazing essentieel is voor het comfort van uw woonomgeving, moet hiervoor het juiste type glas worden gekozen. Voor dakbeglazing maakt Overveld Glas gebruik van gelaagd glas (veiligheidsglas). Het gelaagde glas kan gecombineerd worden met dubbel glas met andere functies zoals isolerend, zonwerend en zelfreinigend en geluidswerend. Ook kunnen wij de complete constructie van uw serredak of terrasoverkapping voor u verzorgen. U kunt kiezen uit verschillende dakvormen en de aluminium frames zijn te verkrijgen in maar liefst 200 verschillende kleuren.

Inmeten & monteren

De levertijd bedraagt na het inmeten 2 tot 3 weken. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige montage.

Inspiratie nodig?

Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk op onderstaande foto’s of bezoek de site van onze dealer Weinor voor uitgebreide informatie.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER