Glazen luifels

Een glazen deurluifel voor uw woning of een glazen luifel op maat gemaakt voor uw winkel of bedrijfspand? Recht, getoogd of gebogen? Een luifel van 2 meter of 86 meter? Overveld Glas gaat geen uitdaging uit de weg en kan voor iedere situatie een maatwerkoplossing bieden.

Glaskeuze

Glazen luifels worden vervaardigd van gelaagd/gehard glas aangezien veiligheid van groot belang is bij deze glastoepassing. Vaak wordt een keuze gemaakt voor helder glas maar een gekleurde luifel behoort ook tot de mogelijkheden.

Glazen luifels op maat gemaakt

Glazen luifels zijn verkrijgbaar in standaard maten maar ook  in talrijke uitvoeringen op maat gemaakt. Glazen luifels worden bevestigd met o.a. puntbevestigingen, spiders en rotules. We kunnen voor u alle denkbare toepassingen creëren.

Beslag

Het beslag is leverbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. Vaak wordt gekozen voor het beslag in glans chroom, mat chroom, rvs of zwart. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar www.market.nl of www.lanti.nl

Inmeten & monteren

De levertijd bedraagt na het inmeten 1 tot 2 weken. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige montage.

Inspiratie nodig?

Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER