Glazen buitendeuren

Glazen buitendeuren

Glazen buitendeuren (draaiend of schuivend) geven een moderne uitstraling en zijn qua vormgeving tijdloos. Glazen buitendeuren vormen een prachtige blikvanger als entree (voordeur) voor uw woonhuis, winkel of kantoor. Ook voor het creëren van transparantie of extra lichtinval in uw interieur worden hardglazen buitendeuren toegepast.  

Glaskeuze

Glazen buitendeuren worden gemaakt van gehard veiligheidsglas. De deuren kunnen in helder glas worden uitgevoerd maar kunnen ook  geheel of gedeeltelijk worden gezandstraald of uitgevoerd worden in gekleurd glas, satijn glas/mat glas of gefigureerd glas. Het glas kan ook gecombineerd worden met zelfreinigende, brandwerende en geluidswerende functies.

Glazen buitendeuren op maat gemaakt

Overveld Glas is specialist in het leveren en plaatsen van hardglazen buitendeuren: een enkele of dubbele glazen buitendeur - leverbaar als pendeldeur  & aanslagdeur -  en (automatische) glazen schuifdeuren. We kunnen voor u alle denkbare toepassingen creëren.

Beslag

Het beslag is leverbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. Vaak wordt gekozen voor het beslag in glans chroom, mat chroom, rvs of zwart.  In onze showroom kunnen wij u voorbeelden laten zien. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar www.market.nl of www.lanti.nl

Inmeten & monteren

De levertijd bedraagt na het inmeten 2 tot 3 weken. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige montage.

Inspiratie nodig?

Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER