Steel look deuren

Bij steel look deuren wordt het veiligheidsglas omkleed met matzwart gecoate aluminium profielen. De steel look deuren hebben het robuuste uiterlijk van staal maar zijn goedkoper en eenvoudiger te plaatsen dan stalen deuren.

Steel look deuren op maat gemaakt
Overveld Glas maakt steel look (schuif)deuren, en-suite deuren maar ook steel look scheidingswanden geheel op maat. Zo kunt u zelf het ontwerp en de vlakverdeling aangeven. De aluminium profielen (verkrijgbaar in verschillende breedtes) worden standaard in het zwart geleverd maar kunnen in iedere RAL- kleur worden gemaakt.

Glassoort
Meer of juist minder doorzicht? Voor het glas kunt u kiezen uit helder, mat of gekleurd (brons of grijs) gehard glas.

Montage
De steel look deuren kunnen eenvoudig worden gemonteerd met behulp van een hydraulische boven- en onderschoen of scharnieren. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is. De levertijd bedraagt na het inmeten twee tot drie weken. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige plaatsing.

Beslag
Ook het beslag (deurgrepen, scharnieren etc.) wordt geleverd in een matzwarte uitvoering. In onze showroom kunnen wij u voorbeelden laten zien. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar www.market.nl of www.lanti.nl

Inspiratie nodig?
In onze showroom staat een steel look deur voor u opgesteld zodat u het product live kunt ervaren. Voor inspiratie kijkt u op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact
Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.