Glasschade

Ruit stuk?

Een kapotte ruit komt altijd ongelegen. Voor een snelle reparatie van uw raam kunt u contact opnemen via 076-5224899. Onze ervaren glaszetters hebben een grote voorraad glas bij zich. Meerdere soorten enkelglas en figuurglas kunnen we direct op maat snijden en herstellen. Zo biedt Overveld Glas voor ieder kapot raam een oplossing.

Noodvoorziening

Is het benodigde glas niet voorhanden dan zal een noodvoorziening worden getroffen d.m.v. een noodruit of een blindering met een houten plaat. In geval van een noodvoorziening zal onze glaszetter meteen een vervolgafspraak plannen.

Glasschade & verzekering

Bent u verzekerd voor glasschade dan verzorgd Overveld Glas, indien gewenst, een rechtstreekse afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Ruit lek of ramen vervangen voor dubbel glas?

Heeft u een lekke isolatieruit, wilt u dubbel glas laten plaatsen of enkel glas vervangen voor dubbelglas? Wij komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over de beste oplossing. Onze glasservice is snel en flexibel. Wij maken graag een afspraak op een moment wanneer het u het beste uitkomt. Aansluitend ontvangt u van ons een passende offerte.

Vakkundige montage 

Een team van ervaren glaszetters zorgt ervoor dat het (isolatie)glas vakkundig wordt ingemeten en geplaatst. Overveld Glas is aangesloten bij de Glas Branche Organisatie (GBO) en onze medewerkers zijn GBO gecertificeerd zodat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op glasgebied, de normen en (veiligheids)eisen van deze tijd. Ook heeft Overveld Glas een eigen kraan ter beschikking zodat het plaatsen van glas op grotere hoogte of het plaatsen van een grote ruit geen enkel probleem vormt.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER