Balustrades - balkonbeglazing

Een glazen balustrade voor uw balkon of galerij, een balustrade van glas voor uw dakterras? Volglazen balustrades zorgen voor een transparante uitstraling en het uitzicht is onbelemmerd.
 

Balustrades van glas op maat gemaakt

Overveld Glas is gespecialiseerd  in het leveren en plaatsen van glazen balustrades op maat. We kunnen voor u alle denkbare toepassingen creëren. Het veiligheidsglas wordt gemonteerd met balusters, adapters of in klemprofielen.

Glaskeuze

Een glazen balustrade wordt vervaardigd van gelaagd en soms ook gehard glas aangezien veiligheid van groot belang is bij deze glastoepassing. Een balustrade van glas kan worden uitgevoerd in transparant glas, satijn/matglas of gekleurd glas. Ook kunt u ervoor kiezen de balustrade geheel of gedeeltelijk te laten zandstralen.

In één handomdraai van balkon naar gesloten serre

Voor wie zijn balkon of loggia bij weer en wind wil gebruiken kiest voor de comfortabele  schuif/draaiwand. De glazen panelen zijn ieder afzonderlijk schuifbaar en draaibaar. Natuurlijk kunt u ook variëren en sommige panelen schuiven of draaien en andere juist gesloten houden. Het is maar net waar de wind of zon vandaan komt. Verticale stijlen ontbreken voor een onbelemmerd uitzicht. Met deze balkonbeglazing profiteert u het hele jaar van uw balkon en creëert u eenvoudig een comfortabele extra leefruimte.

Beslag

Het beslag is leverbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. Vaak wordt gekozen voor het beslag in glans chroom, mat chroom, rvs of zwart. In onze showroom kunnen wij u voorbeelden laten zien. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar www.market.nl of www.lanti.nl

Inmeten & monteren

De levertijd bedraagt na het inmeten 1 tot 2 weken. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige montage.

Inspiratie nodig?

Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Een glazen balustrade voor uw interieur?

Klik hier voor meer informatie.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER