SPOED? BEL ONZE 24 UURS SERVICE: 076 303 05 20

Referenties

Interieurtoepassingen

Bekijk onderstaande referenties om een impressie te krijgen van een aantal projecten die Overveld Glas onlangs gerealiseerd heeft.

  • Project: Residentie Laurenspark - Hardglazen deuren en panelen
  • Opdrachtgever: Bouw- en Aannemingsbedrijf Van Wijck

In opdracht van Bouw- en Aannemingsbedrijf Van Wijck plaatste Overveld Glas hardglazen deuren en hardglazen panelen bij de entree van  Residentie Laurenspark. Glas is fascinerend en werpt een nieuw licht op binnenhuisinrichting. Ruimten kunnen op een transparante manier worden afgeschermd. Met een bewerking van het glas (zandstralen, kleuren) kan eventuele privacy worden gecreëerd. Inspiratie nodig? Kijk  op http://www.overveldglas.nl/producten/interieurtoepassingen/binnendeuren-schuifdeuren-en-vouwwanden.html

Meer beelden
  • Project: Historische muur Begijnhof geconserveerd met glas.
  • Opdrachtgever:

In opdracht van Bouw- en Aannemingsbedrijf Van Wijck plaatste Overveld Glas een glazen voorzetwand voor een historische muur in een van de woningen van het Begijnhof in Breda. Wederom een mooi voorbeeld hoe historie gecombineerd kan worden met moderne materialen als glas en rvs.

Meer beelden
  • Project: Loopbrug voorzien van 11 meter lange glaswand
  • Opdrachtgever: Bondpark Breda

Voor het markante kantoorgebouw van Bondpark Breda (het voormalige hoofdkantoor van de Esso) heeft Overveld Glas al vele hardglazen wanden mogen plaatsen. Vorige week werd de loopbrug voorzien van een 11 meter lange doorvalveilige glaswand! Heeft u ook een glazen afscheiding nodig voor bijvoorbeeld een kantoorruimte? Neem contact met ons op via 076-5224899. Wij geven u graag een vrijblijvend advies!

Pagina