SPOED? BEL ONZE 24 UURS SERVICE: 076 303 05 20

Nieuws

Screenline - Zonwering in isolatieglas

Bij Screenline systemen is de jaloezie, plissé of het rolgordijn in isolatieglas ingebouwd. De zonwering bevindt zich in de compleet afgesloten ruimte tussen het glas. Deze buitengewone eigenschappen van Screenline systemen garanderen volledige bescherming van vuil, stof en weersomstandigheden. Het systeem behoeft geen onderhoud en heeft uitstekende zonwerende eigenschappen. 


Bij Screenline kunt u kiezen uit 3 verschillende systemen (jaloezieën, plissé of rolgordijn),  6 mogelijke bedieningen en 49 kleuren om uit te kiezen (9 kleuren voor jaloezieën, 22 kleuren voor plissé en 18 kleuren voor rolgordijnen).

Showroom
In onze showroom aan de Gooren 1 in Breda hebben wij een demo staan. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken. 

8 redenen om voor Screenline te kiezen:

  • Wordt nooit vies
  • Beschadigt niet
  • Onderhoudsvrij
  • Duurzame componenten
  • Lange levensduur
  • Uitstekende licht- en warmteregulering 
  • Biedt privacy
  • Bespaart ruimte achter het glas

Meer beelden
De slimme deur die meegeeft!

Om te voorkomen dat lichaamsdelen zoals vingers bekneld raken in de scharnierruimte van een glazen deur, biedt Market de zogenaamde ProFin-S klembeveiliging. Deze innovatieve oplossing bestaat uit een glasstrook die in een separaat draaiend beslag is opgenomen welke onafhankelijk draait van de onder- en bovenschoen.

De beveiliging berust op het feit dat de 49 mm brede glasstrook bij weerstand in de tegengestelde richting draait en zo verwondingen aan vingers en handen voorkomt. De ProFin-S is bij uitstek geschikt om toe te passen waar kinderen aanwezig zijn zoals ziekenhuizen, openbare ruimtes, scholen en kinderdagverblijven.

Verrijk uw interieur met glas!

Bij een besteding vanaf 850,- aan interieurglas (incl. beslag) ontvangt u 10% korting op het interieurglas en het beslag.

Ontdek de oneindige mogelijkheden van glas in uw huis! Glas is fascinerend en werpt een nieuw licht op binnenhuisinrichting. Ruimten kunnen op een transparante manier worden afgeschermd. Met een bewerking van het glas kan eventuele privacy worden gecreëerd.

Overveld glas geeft u graag persoonlijk advies over de vele mogelijkheden. Wij leveren alles op maat en ons ervaren team zorgt voor een vakkundige montage. Laat u verrassen en kijk rond op onze site: inloopdouches, glazen (schuif)deuren, douchedeuren en badschermen, glazen wanden, (keuken)wandbekleding, glazen balustrades en nog veel meer!

Meer beelden
Pagina