Glazen schuifdeur

Klassiek of stoer?

Met een glazen schuifdeur kunt u op een stijlvolle manier twee ruimtes van elkaar scheiden én ruimte besparen. Een klassieke schuifdeur aan een elegant aluminium of rvs-look railsysteem of juist een stoere glazen schuifdeur aan een railsysteem met een industriële look? Wij creëren voor u een glazen schuifdeur die past bij uw ruimte: woonkamer, kantoor, badkamer, hal.... 

Glazen schuifdeur op maat gemaakt

Glazen schuifdeuren  worden op maat vervaardigd van 8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas. Naast blank glas kunnen de deuren ook worden uitgevoerd in satijn/mat glas, gekleurd glas, gezandstraald (geheel of met banen) of design glas. De keuze is afhankelijk van uw smaak en of u meer of minder transparantie wenst in een ruimte.  

Railsystemen

alumuminium of rvs-look railsysteem
Bij dit systeem wordt de rails netjes weggewerkt achter een kap. Het systeem is leverbaar in aluminium of rvs en als wand- of plafondmontage. Een soft closing systeem zorgt ervoor dat uw schuifdeur gecontroleerd sluit.

Sienna railsysteem
Dit systeem heeft een industriële look en is alleen verkrijgbaar als wandmontage.

Beslag

Deurgrepen, kommen, sloten ...Het beslag is leverbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. Vaak wordt gekozen voor het beslag in glans chroom, mat chroom, rvs of zwart. In onze showroom kunnen wij u voorbeelden laten zien. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar www.market.nl of www.lanti.nl
 

Montage

Overveld Glas is gespecialiseerd in het leveren en monteren van glazen schuifdeuren: een enkele of dubbele glazen schuifdeur of een schuifdeur gecombineerd met een glazen wand. Wij kunnen voor u alle denkbare toepassingen creëren. De levertijd bedraagt na het inmeten 2 tot 3 weken. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige plaatsing.

Inspiratie nodig?

Het ruime aanbod aan glazen schuifdeuren geeft reden te meer om een bezoek te brengen aan onze showroom zodat u de deur live kunt ervaren en zo een goede keuze maakt. Voor inspiratie kijkt  u op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER