Glazen designdeuren

Design

Bent u op zoek naar een deur als eyecatcher in uw interieur? Geef een extra dimensie aan uw deur door te kiezen uit één van de verschillende bewerkingsmethodes.

Designdeuren op maat gemaakt

Door het oppervlak van helder glas te bewerken ontstaat een designdeur:

  • Zandstralen: een motief kan bestaan uit banen, een specifieke afbeelding, teksten of logo’s…
  • Zeefdrukken: aanbrengen van patronen op het glas
  • Aanbrengen van kleurfolies in gelaagd glas zodat deuren in vele kleuren vervaardigd kunnen worden
  • Een foto afdrukken op het glas

Glazen binnendeuren worden altijd vervaardigd van 8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas.  Een glazen designdeur is geheel af te stemmen naar uw smaak en naar de keuze of u meer of minder transparantie wenst in een ruimte? Wij kunnen voor u alle denkbare toepassingen creëren. Een enkele of dubbele glazen deur, pendel of aanslagdeuren, een glazen schuifdeur

Montage

Glazen binnendeuren kunnen worden geplaatst d.m.v. een vloerveer, een hydraulische onderschoen (systeem waarbij geen uitsparing in de vloer nodig is) of met scharnieren. Wij adviseren u graag wat de beste oplossing is voor uw ruimte. De levertijd bedraagt na het inmeten 2 tot 3 weken. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige plaatsing.

Beslag

Deurgrepen, (cilinder)sloten, scharnieren ...Het beslag is leverbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. Vaak wordt gekozen voor het beslag in glans chroom, mat chroom, rvs of zwart. In onze showroom kunnen wij u voorbeelden laten zien. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar www.market.nl of www.lanti.nl

Inspiratie nodig?

Het ruime aanbod aan glazen deuren geeft reden te meer om een bezoek te brengen aan onze showroom zodat u de deur live kunt ervaren en zo een goede keuze maakt. Voor inspiratie kijkt u op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER