Verzilverd glas - Spiegels

Het fabricageproces waarbij op glas een coating (zilverlaag) wordt aangebracht die beelden moet reflecteren heet verzilvering. Zo ontstaat de bekende spiegel.

Alle soorten spiegels op maat gemaakt

Bij Overveld Glas kunt u alle soorten spiegels op maat bestellen. Spiegels kunnen worden geleverd in verschillende vormen zoals ronde spiegels, ovale spiegels, langwerpige spiegels  en vierkante spiegels. Ook alle afmetingen zijn mogelijk van hele grote wandspiegels tot een kleine ronde facet geslepen spiegel in uw toilet. Wij leveren spiegels voor alle ruimtes of het nu uw woonkamer, badkamer, wc, hal, fitnessruimte of kantoor is. Ook passpiegels of spiegels voor op deuren maken wij voor u op maat.

Spiegels in verschillende diktes 

Overveld Glas levert spiegels in diktes van 3, 4 of 6 mm. ‘

Gekleurde spiegels

Naast de bekende zilveren spiegels zijn er ook spiegels leverbaar in verschillende tinten zoals bronze spiegels, grijze spiegels, groene en blauwe spiegels.

Verwarmde spiegels

Een badkamer spiegel of een spiegel voor een andere natte ruimte kan worden geleverd met verwarming zodat u spiegel niet meer aanslaat. PGV spiegelverwarming is een zelfklevende verwarmingsfolie die op de achterkant van de spiegel wordt aangebracht en die direct op een 220V schakelaar kan worden aangesloten. 

Veiligheidsspiegels

Bij deze spiegels is de achterkant voorzien van een veiligheidsfolie. In geval van breuk blijven de glasscherven kleven zodat letselschade voorkomen kan worden.

Bevestiging spiegels

Spiegels kunnen worden bevestigd met speciale spiegellijm die de zilverlaag niet aantast. Ook kan gebruik worden gemaakt van diverse spiegelbevestigingssystemen of een blind spiegel ophangsysteem.

Bewerkingen voor spiegels

Overveld Glas beschikt over een werkplaats en slijperij zodat het maken van vormen & modellen en het bewerken van spiegels – snijden, polyslijpen, gaten boren, polyslijpen, frezen - in eigen huis kan worden uitgevoerd.

Spiegels op maat bestellen of laten plaatsen?

Particulieren en bedrijven kunnen bij Overveld Glas snel en gemakkelijk een spiegel op maat bestellen. Alle soorten spiegels zijn uit voorraad leverbaar. De levertijd bedraagt enkele werkdagen. Facet geslepen spiegels hebben een levertijd van circa twee weken. Ook kunt spiegels door Overveld Glas laten plaatsen.

Een kleurkeuze maken aan de hand van monsters? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Breda. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. 

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER