Satijnglas - Melkglas

Acide glas is mat enkel glas en wordt ook wel melkglas, satijnglas of etsglas genoemd. Bij acide glas wordt één kant van het glas met een zuur behandeld waardoor het glas ondoorzichtig wordt maar nog wel licht doorlaat.

Toepassingen satijn/melkglas

In het interieur wordt satijnglas/melkglas vaak gebruikt voor volglazen deuren, paneeldeuren, ramen, planchetjes etc. Ook kan deze glassoort worden geassembleerd in dubbel glas zodat het ook als exterieurglas te gebruiken is.

Soorten satijnglas/melkglas

Satijn/melkglas is te verkrijgen in verschillende diktes en uitvoeringen:
- blank acide  
- extra helder blank acide (hierbij is het groen uit het glas gehaald)
- gehard acide
- gekleurd acide (groen, grijs, brons en blauw)

Bewerkingen satijn/melkglas

Overveld Glas beschikt over een werkplaats en slijperij zodat bewerkingen in eigen huis kunnen worden uitgevoerd zoals glas op maat snijden, slijpen, boren, frezen en polijsten.

Satijnglas/melkglas bestellen of laten plaatsen?

Particulieren en bedrijven kunnen bij Overveld Glas snel en gemakkelijk satijnglas/melkglas op maat bestellen. Ongehard blank satijn/melkglas is uit voorraad leverbaar. De levertijd bedraagt 1 werkdag. Gehard satijn/melkglas of gekleurd heeft een levertijd van 1 à 2 weken. Ook kunt u satijn/melkglas door Overveld Glas laten plaatsen.

Een keuze maken aan de hand van glasmonsters?  Breng dan een bezoek aan onze showroom in Breda. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER