Brandwerend glas

Door het toepassen van brandwerend glas wordt in het geval van brand het vuur vertraagd. Brandwerend glas bestaat uit meerdere lagen en is voorzien van een gel die een schuimbarrière veroorzaakt om het vuur te vertragen. Overveld Glas levert brandwerende beglazing die een 30, 60, 90 of 120 minuten brandvertragende werking heeft. Brandwerend glas kan worden geleverd in enkele of dubbele beglazing.

Classificaties

Brandwerend (isolatie)glas wordt gerangschikt naar prestatieniveau, dat wil zeggen naar de duur van de brandwerendheid en de wijze van brandwering.

De drie classificaties van brandwerend glas volgens Europese Normen:
• E = vlamdichtheid van het glas
• EW = vlamdichtheid en warmtestraling
• EI = vlamdichtheid en temperatuur

Overveld Glas levert zowel brandwerende beglazing van Pyroguard, Pyrobel van leverancier AGC, vetroflam & contraflam van leverancier Vetrotech. Alle brandwerende en brandvertragende beglazingen die Overveld Glas levert voldoen aan de gestelde CE normering.

Brandwerend glas op maat bestellen of laten plaatsen?

Particulieren en bedrijven kunnen bij Overveld Glas snel en gemakkelijk brandwerend glas op maat bestellen. Let op dat u brandwerend glas op de juiste manier plaatst! Wij verzorgen het graag voor u. 

Advies & contact

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER