Zonwerend glas

Te warme ruimtes in uw woon- of werkomgeving? Dan biedt zonwerend glas de oplossing.

Zonwerende coating

Zonwerend glas is isolatieglas voorzien van een zonwerende coating. Het zorgt voor een ideale klimaatbeheersing zowel in de zomer als in de winter. De zonwerende coating heeft twee functies namelijk een zonwerende eigenschap en een warmte-isolerende eigenschap.

Besparing op energie

In de zomer zorgt het voor een minimum doorlating aan warmte en voorkomt het dat felle zonnestralen het comfort verstoren. In de winter laat het glas de straling van de zon door en houdt de warmte vast. Zo bespaart u op de kosten voor verkoeling in de zomer en op verwarming in de winter.

De belangrijkste eisen waaraan zonwerend glas moet voldoen zijn lichttoetreding en een gereduceerde zonnewarmtetoetreding. De verhouding tussen lichttoetreding (uitgedrukt in LTA) en zonnewarmtetoetreding (uitgedrukt in ZTA), geeft de selectiviteit aan.

Overveld Glas biedt een ruim assortiment zonwerende beglazing bestaande uit neutraal en gekleurd glas. Met het spiegelend effect van zonwerend glas kan ook het uiterlijk van een pand of woning worden verfraaid. De zonwerende functie kan gecombineerd worden met andere functies zoals geluidwering, brandwering, zelfreiniging en decoratie.

Zonwerend glas op maat bestellen of laten plaatsen? 

Particulieren en bedrijven kunnen bij Overveld Glas snel en gemakkelijk zonwerend glas op maat bestellen. Ook kunt u zonwerend glas door Overveld Glas laten inmeten & plaatsen.

Een keuze maken aan de hand van glasmonsters? Breng een bezoek aan onze showroom in Breda. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER