Glazen windschermen

Een glazen windscherm voor uw tuin, terras of balkon? Meer genieten van het buitenleven zowel in het voor- als najaar? Achter een glazen windscherm kunt u heerlijk buiten zitten zelfs als er een frisse wind staat.

Glaskeuze

Een glazen windscherm wordt vervaardigd van gelaagd en soms ook (gelaagd)gehard glas aangezien veiligheid van groot belang is bij deze glastoepassing. Een windscherm van glas kan worden uitgevoerd in blank glas of gekleurd doorzichtig glas zodat u kunt genieten van een maximale transparantie. Wilt u geen of een beperkte inkijk? Dan kunt u kiezen voor mat/satijn glas of voor de optie geheel of gedeeltelijk zandstralen.

Windscherm van glas op maat gemaakt

Bij Overveld Glas is een glazen windscherm in talrijke uitvoeringen en maten leverbaar. Windschermen worden geplaatst met o.a. U-profielen, klemprofielen of in een stalen frame. We kunnen voor u alle denkbare toepassingen creëren.

Beslag

Het beslag is leverbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. Vaak wordt gekozen voor het beslag in glans chroom, mat chroom, rvs of zwart. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar www.q-railing.nl of www.market.nl

Inmeten & monteren

De levertijd bedraagt na het inmeten 1 tot 2 weken. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige montage.

Inspiratie nodig?

Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER