Maximale transparantie

Op zoek naar een prachtige glazen pui voor uw woning of een glazen entree voor uw bedrijf? Glazen gevels zijn modern en tijdloos. Om te profiteren van maximale transparantie maakt Overveld Glas volglazen constructies van hardglas zonder tussenkomst van kozijnen. De vaste glazen wanden worden boven en onder ingeklemd in een aluminium profiel. U kunt ook kiezen voor een pui met kozijnen zodat dubbel glas kan worden toegepast.

Uitbreiding met deuren

Een pui kan worden voorzien van glazen pendeldeuren of glazen (automatische) schuifdeuren. Om nog meer openheid te creëren kan een glazen vouwwand worden toegepast.

Glaskeuze

Glazen puien en deuren worden altijd vervaardigd van veiligheidsglas. Een glazen pui van enkelglas wordt gemaakt van gehard glas. Een pui van dubbelglas wordt ook voorzien van één of meer geharde of gelaagde ruiten. Ook kan bij dubbelglas andere functies van glas worden gecombineerd zoals geluidswerend, zonwerend, isolerende of zelfreinigende werking. Het glas is te bestellen in blank/mat of gekleurd glas en u kunt het laten bewerken (bijvoorbeeld zandstralen).

Glazen puien op maat gemaakt

Glazen puien kunnen in allerlei afmetingen en uitvoeringen worden gemaakt. We kunnen voor u alle denkbare toepassingen creëren.

Beslag

Het beslag is leverbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. Vaak wordt gekozen voor het beslag in glans chroom, mat chroom, rvs of zwart.  Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar www.market.nl of www.lanti.nl

Inmeten & monteren

De levertijd bedraagt na het inmeten 2 tot 3 weken. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige montage.

Inspiratie nodig?

Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER