Dakbeglazing - Lichtstraten

Natuurlijk daglicht

Bent u toe aan meer daglicht in uw woning of bedrijfspand? Een lichtstraat is een stijlvolle manier om meer natuurlijke lichtinval te creëren en om een ruimte optisch groter te laten lijken. Het heldere glas laat grenzen tussen binnen en buiten vervagen.

Juiste glaskeuze

Omdat dakbeglazing essentieel is voor het comfort van uw woonomgeving, moet hiervoor het juiste type glas worden gekozen. Zo profiteert u optimaal van uw woon/werkruimte en kunt u hier het hele jaar door vertoeven. Voor dakbeglazing & lichtstraten maakt Overveld Glas gebruik van gelaagd glas (veiligheidsglas). Het gelaagde glas kan gecombineerd worden met dubbel glas met andere functies zoals isolerend, zonwerend en zelfreinigend en geluidswerend.

Dakbeglazing - Lichtstraten op maat gemaakt

Ieder huis of bedrijfspand is anders en iedere lichtstraat of dakbeglazing moet aan uw specifieke wensen voldoen. Wij geven uw graag advies op maat en kunnen voor u alle denkbare toepassingen creëren.

Inmeten & monteren

De levertijd bedraagt na het inmeten 1 tot 2 weken. Ons ervaren glasteam zorgt voor een vakkundige montage.

Inspiratie nodig?

Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk op onderstaande foto’s of bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen wat Overveld Glas voor u kan betekenen.

Advies & contact

Overveld glas werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel 076 – 522 48 99 of vraag een offerte aan:
KLIK HIER