SPOED? BEL ONZE 24 UURS SERVICE: 076 303 05 20

Links & Partners

www.weinor.nl
Een glazen uitbreiding van uw woning?
Weinor is onze partner op het gebied van terrasoverkappingen, balkonserres en glazen schuif- en vouwwanden.

www.wonenonline.nl  www.interieuradvies-online.nl
Deze woonsite staat boordevol met actuele informatie over wonen, woonideeën, woontips, woontrends, interieurideeën, interieurtips en nog veel meer!

www.market.nl
Market is al meer dan 20 jaar toonaangevend in bouwbeslag en hang- en sluitwerk voor de glas- en aluminium ramen- en deurenindustrie. In het scala van productvarianten vindt u altijd een oplossing die voldoet aan uw eisen, wensen en voorschriften of een verrassende toepassing die u op nieuwe ideeën brengt. Op deze site kunt u als particulier of aannemer niet bestellen. Overveld Glas regelt het graag voor u.

www.dorma.nl
Dorma is de referentie op het vlak van ontwikkeling, constructie en productie van beslag voor glastoepassingen in de architectuur en binnenhuisinrichting. Op deze site kunt u als particulier of aannemer niet bestellen. Overveld Glas regelt het graag voor u.

www.glasbeslaginfo.nl
Lanti is een van onze leveranciers van beslag voor glastoepassingen. Op deze site kunt u als particulier of aannemer niet bestellen. Overveld Glas regelt het graag voor u.

www.yourglass.com
Yourglass.com is onderdeel van de site www.agc-flatglass.eu Op YourGlass vindt u alles over architecturaal en decoratief glas. Overveld Glas levert alleen hoogwaardige beglazing van o.a. glasproducent AGC Flat Glass Europe.

www.saint-gobain-glass.com
Saint-Gobain Glass voert een zeer uitgebreid assortiment glasproducten en garandeert zijn klanten een hoogwaardige kwaliteit. Saint Gobain Glass is een van de toonaangevende glasproducenten waar Overveld Glas mee samenwerkt.
Voor zowel de particulier als de professional geeft deze site een volledig overzicht over toepassingen, functies en producten van glas.
 

Volg ons!

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en meer via onze social media kanalen: